Hit är alla välkomna då styrketräning är bra för alla åldersgrupper!
När det är annan aktivitet i sporthallen, finns möjlighet om du vill titta eller prova på en gång. Annars enligt överenskommelse. 
Maila eller ring innan så du bli insläppt. Måste meddelas om man vill provträna.

Allmänt
Gymmet ligger i en sammanlänkad byggnad till Sporthallen. Gymmet är fördelat på tre plan och innefattar två omklädningsrum, 19 träningsmaskiner, dippställning, komplett hantelset från 5-41 kg, två tävlingsgodkända skivstänger med tillhörande bänkar, crosstrainer, löpband samt motionscykel.

Avgift
Ett terminskort kostar 450kr, gäller jan - jun, juli - dec, årskort 750kr, januari till december. 
Ungdomar 13-20 år tränar gratis. 
För att träna på gymmet krävs medlemskap i Rockhammars IK, underskrift på gymavtal och en kodbricka för att komma in som kostar 200 kr var av 100 är pant.
För ungdomar under 18 år krävs målsmans underskrift för att lösa ut kodbricka.
Kodbrickan fungerar även som medlemskort, är personlig och får inte lånas ut. Vid missbruk stängs brickan av.
För att lösa ut kodbricka samt att skriva på avtal för träning på gymmet kontakta Tobias Sundén på mejl eller telefon enligt nedan för att bestämma dag och tid. Skicka gärna sms, då möjlighet inte finns att svara i telefonen.
Går ej att komma utan överenskommen tid.
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 070-5942078

Hälsovinster
Styrketräning är en optimal träningsform för att stärka kroppen och uppnå god hälsa - på alla sätt och vis! Det förebygger såväl som bygger en optimal allmänhälsa: förbättrar muskelstyrkan, bränner fett, förbättrar ämnesomsättningen, ökar uthålligheten, förbättrar insulinkänsligheten, ökar syreupptagningsförmågan, minskar blodtrycket och onödiga blodfetter, är bra för leder och mot benskörhet, ökar den mentala hälsan, minskar oro, ångest och depressioner.

Medlemskap i Rockhammars IK